Examine This Report on קידום אתרים בגוגל
Examine This Report on קידום אתרים בגוגל
Blog Article
קניתי קישורים ממספר ספקים ופשוט כמה רמות מעל כולם!! כל האתרים בדירוג גבוה, קישורים מתוך מאמרים מושקעים, כל התוכן עולה בזמן ולכל שלי שאלה תמיד יש מענה.
אם תרצו לנהל את אסטרטגיית התוכן שלכם לאורך זמן, לא יהיה מנוס ממציאת כותבי תוכן מוכשרים, כאלו שתוכלו לסמוך עליהם. כותב תוכן טוב הוא כזה ששולט בשפה שבה הוא כותב ברמה של שפת אם, שמקפיד על כללי הלשון והתחביר, שכותב לעניין, באריכות אך בצורה ממוקדת, שעומד בלוחות הזמנים עליהם אתם מסכמים (אחרת תיווצר לכם בעיה מול לקוחות כעוסים), שהוא מקצוען בתחומו ובעל ההכשרה המתאימה, ושהמחיר שהוא גובה עבור כתיבה יוכל לאפשר לכם התקשרות עימו לאורך זמן.
לפני הכל, עשהאל בעיניי דוגמא למקצועיות ומצוינות. ואני מעריך את העשייה שלו.קניתי מעשהאל כמה פעמים קישורים והופתעתי לטובה!
כאשר מדברים על איך לקדם אתר בגוגל בחינם בלי מקדמים – צריך לדעת שיש גם את עניין הקישורים, שאותם די קשה ומעייף להשיג בלי מקדמי אתרים.
אז מהו, למעשה, קישור? קישור הוא הפניה שמבצע עמוד אינטרנט אחד לעמוד אינטרנט אחר. לרכיב ישנם מספר מרכיבים: טקסט העוגן שלחיצה עליו תוביל לעמוד היעד, כתובת היעד שאליה מוביל הקישור, ומקור הקישור, כלומר, האובייקט ממנו יוצא הקישור.
הנחיות לגבי אופן כתיבת תג התיאור, האורך המומלץ שלו ודגשים נוספים תוכלו למצוא במאמר הבא.
מה השירותים שמספק העסק ללקוחותיו? מהם מקורות ההכנסה של העסק? מי יכתוב עבורנו את התוכן? (המלצה חמה – נסו את מערכת האונליין שלנו להזמנת תכנים!), כיצד ננהל את פרופיל הקישורים? ועוד שאלות רבות וטובות.
אז כן, לפני שבכלל מתחילים לדבר על איך מקדמים בגוגל אתרי אינטרנט או קידום אתרים לבד בפועל – יש לוודא שהאתר מאונדקס וקיים מבחינת גוגל.
רגע לפני שאנחנו מתחילים בתהליך התכנון והקידום האורגני של האתר שלנו, החלק החשוב ביותר ביצירת אסטרטגיית הקידום הוא הבנת פעילות המתחרים או במילים here אחרות – מחקר מתחרים. בשלב זה, ננסה למפות את כלל המתחרים שלנו, להבין מה היתרונות שהם מספקים ללקוחות שלהם, אילו שירותים הם מציעים שאנחנו לא מציעים, כיצד נראה האתר שלהם, מהי חווית המשתמש המוצעת בו, כמה אמינות, סמכות ומקצועיות האתר של המתחרים משדר, איך נראה פרופיל הקישורים שלהם, ועוד אינספור משתנים שכדאי ורצוי לבדוק לפני שמתחילים.
מדוע אתם זקוקים לכלי לבדיקת מיקומים כאשר את הבדיקה ניתן לבצע באופן ידני? משום שכלי לבדיקת מיקומים מציע לכם בדיקה שאינה מושפעת מפרופיל הגלישה שלכם ומן האתרים בהם ביקרתם לאחרונה.
אולם, ההסכמה הרווחת היא שמנוע החיפוש של גוגל היה רוצה לדרג גבוה אתרים שהם בטוחים לשימוש, שמכילים תוכן איכותי ובעל ערך לגולש, שהם סמכותיים בתחומם ומומחים בתחומם, שהם מותאמים לגלישה ממכשירים ניידים ומציעים חווית שימוש מעולה, נטענים מהר, בעלי תוכן מקורי ולא משוכפל, בנויים בצורה היררכית נכונה ומאפשרים לגולש לנווט בהם בקלות, שהתנהגות הגולשים הקודמים שנכנסו לעמודי האינטרנט האלו מצביעה על שביעות רצון, ועוד מלא פרמטרים שונים שבהם, אנו משערים, שגוגל ישתמש על מנת לדרג את תוצאות החיפוש.
הנה דוגמא לפרופיל אנקורים מושלם לחצי שנה ראשונה של אתר:
כמו המענה להרבה שאלות בתחום הקידום האורגני של אתרים, גם כאן התשובה היא: תלוי. תוכן שטחי המפורסם בתדירות גבוהה יכול להתאים לעסקים המוכרים שירות, בתחומים שבהם הלקוחות לא מחפשים להעמיק את הידע שלהם, ושלא נדרשת בהם רמה גבוהה של אמון בין הצדדים המתקשרים.
לפעמים קל הרבה יותר לשפר את שיעור ההקלקה של הגולשים, מאשר את הדירוג האורגני של ביטויי מסויים בדף תוצאות החיפוש.